fredag 23. desember 2011

Julepynt fra kjøkkenskuffen

Lille julaften! I de fleste hjem står juletreet alt pyntet, eller det gjøres klar i kveld. Vi har kjøpt norsk gran som vi pleier, og det ble pyntet i går kveld. I dag fyller søsteren min, Aina, 50 år, så vi skal bruke store deler av dagen til å feire henne.

I går viste jeg fram noe av glansbildepynten som jeg har på et lite hvitt juletre på et bord i stua. Dagens luketips er julepynt fra kjøkkenskuffen, her tar man hva man har.

Pepperkakeformen kan få blonde, likedan tesilen, det lille rivjernet og sandkakeformen som passer fint som "stjerne". Hjertetesilen er fin i seg selv, og en gammel gullkule kan freshes opp med litt engledekor med decoupage.

Små kort med nostalgiske motiver kan plassert som de er på grenene. Hjerter kan lages av muffinsformer, både i hvitt og i sølv pålimt glansbilder. Og likedan et kremmerhus av en kakeserviett.

Juletreet i stua vår er litt mer tradisjonelt, men ganske glitrende med det tynne glitteret. Pga alt glitteret er det alltid vanskelig å få fotografert. Her er noe av julepynten vår, disse kulene er kjøpt i Rothenburg.

Benytter anledningen til å ønske deg en fin Lille Julaften! Kommer du ikke innom i morgen, ønsker jeg også deg og dine en koselig julefeiring på selveste kvelden!

Ingen kommentarer: