lørdag 29. oktober 2011

Min første LO

Nå har jeg vist fram alle kursarbeidene fra Ski-treffet, og siste kurset jeg gikk på var "La det blomstre" med Gudrun Loennecken. Vi skulle lage en LO på kurset, men jeg meldte meg først og fremst på fordi vi skulle lære å lage noen blomster selv.

Vi skulle ta med et bilde som passet til blomster, og jeg tok med et bilde av Smykke som kattunge. Smykke er katten vi mistet (og vi aner ikke ha som har skjedd med henne) for ca 1 1/2 år siden. Hun var svært vakker, og veldig fasinert av blomstene da hun var liten.

Gudrun står som kjent bak 3ndypapir, og hun hadde med "circus" og "happy day" fra Blue Sky-kolleksjonen. Nydelige ark i herlige farger, og vi laget blomstene i samme fargeskala blandet med litt lime. De første blomstene vi laget var runde blomster i papir. Vi klippet ut sirkler, brettet dem litt til og sydde på en knapp.

Vi farget hvite papirblomster med Glimmer mist, og jeg holdt meg til turkisfargene der også, blandet med en anelse rødrosa.

Blomsten til høyre over er laget i stoff, og her tok vi utgangspunkt i fire sirkelformer som ble plassert sammen, men hvor den nederste delen manglet. Disse hang sammen, og vi rynket og sydde dem sammen, igjen ble en knapp sydd på.

Siste blomstertype var i nunofilt. Enkle doble sirkler med en påsydd knapp, jeg laget også noen enkle sirkler med knapp. Og noen knapper ble også festet til papirblomstene som var mistet, siden de har hull i midten limte jeg dem fast. Det samme gjorde jeg med noen knapper her og der. Som avslutning krøllet og rev jeg litt i papirkanten og sydde fast på motivarket "cirkus".

Riktig fornøyd ble jeg med min første LO, og etter å ha snakket med flere scrappedamer og sett deres lekre LOer, ble jeg nok fristet til å finne fram bilder og starte på prosessen med å lage fotoalbum...

3 kommentarer:

bojose sa...

Kjempeflott LO og med mange fine blomster :)
klem :)

Connie sa...

Så nydelig Lo.
Herlige farger og lekker Pus.

Klem:)

Guri sa...

Så stilig LO. Herlige fargar.