lørdag 1. oktober 2011

Hobbykunst Norge

Jeg hadde en koselig prat med Connie fra Hobbykunst Norge da jeg var på StempelScrap forrige søndag, og ble fristet til å besøke butikken. Den ligger i Vestby, en liten kjøretur fra oss, og der ventet et 1.000 m2 stor lokale med utstyr til mange typer hobby.

Lokalet var stort og luftig, og en gammel veteranbil hilser velkommen når man kommer inn. Her er skikkelig mannekrok med flatskjerm, varmt drikke og en god sofa.

Butikken inneholder hobbyprodukter av alle slag. Jeg var naturlig nok mest interessert i kortutstyret, men det var også koselig å få et gjensyn med porselensmaling. Max Kopp, en sentral aktør innen porselensmaling her til lands gjennom fire generasjoner, er en av eierne av butikken sammen med tyske Rayher Hobby.
Varene var oversiktlig presentert i markedsbod-lignende hyller, og det var i det hele tatt behagelig å gå rundt. Helt innerst i butikken var det masse garn, tilsvarende i en vanlig garnbutikk, så det var vel bare stoff og søm som manglet for at det meste var dekket inn i en butikk.

Jeg handlet litt Sagen-produkter, som de hadde veldig godt utvalg av, med ferdige modeller utstilt til inspirasjon. Da jeg sjekket nettbutikken, hadde jeg merket meg at de hadde inne Treasures-blokker fra Melissa Frances som jeg har savnet den siste tiden i et par butikker. Grunn god nok for meg å ta turen i dag :)

Et par-tre mønsterark til Halloween ble med, pluss at jeg trengte noe til et babykort.
Hobbykunst Norge arrangerer kurs, treff og jeg tar garantert turen tilbake. Bor du langt unna, har nettbutikken mange fristelser.

1 kommentar:

Nina sa...

Takk det samme! Hadde vært litt artig å ta seg en tur innom en hobbybutikk, fått sett hva de har. Om jeg finner en¨, så blir det nok en tur innom. Men tror nok at tiden flyr fort når vi først er på tur. Reiser onsdag og skal være der til mandag,og den tiden skal brukes best mulig.

God tur og kos deg på tur med ungan