onsdag 19. januar 2011

Vinterfryd

Det er et utrolig vakkert vintervær ute, litt kaldt kanskje, men det inviterer til vinterfrydefulle aktiviteter for liten og stor. På en slik dag passer det å vise fram litt fler av julekortene fra sist jul som viser vinterliv.

Et riktig stilfullt par er på skøytetur, hun holder seg varm med en pusete muffe.
Motivark er Vintage Christmas - Ice Princess fra Magnolia Ink og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Panduro, snøkrystaller laget med Martha Stewart-punch og bling fra Vintage Attic Treasures.

Litt dårlig skodd er den vesle jenta som trekker en enda mindre jente i kjelke. De har nok vært ute på julehandel.
Motivark er Fröjdefull Jul - Ringdans fra Maja Design og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Princess, bånd fra Panduro, julestjerne fra Storyteller, snøkrystaller og bling.

Her bygges det snømann! Motivark er også her Fröjdefull Jul - Ringdans fra Maja Design, men den delen som har litt mer motiv. Kartong er fra Bazzill. Pynt er blonde fra Princess og julestjerner fra Storyteller.

Nok en snømann - det er vel alltid en slager om vinteren. Motivark er 24:12 fra inkido og kartong fra Bazzill. Pynt er også her blonde fra Princess og julestjerner fra Storyteller.

Tur på skøyteisen er alltid populært når det er kaldt ute. Motivark er Vintage Christmas - Snowy Wood fra Magnolia Ink og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Panduro, blomster fra Storyteller, snøkrystall og bling.

Motivark fra Fröjdefull Jul - Ringdans fra Maja Design og kartong fra Bazzill. Blonde fra Princess, julestjerner og blomst fra Storyteller.

Aking er også en populær vinteraktivitet.
Motivark fra Gammaldags Jul - Julsnirkel fra inkido og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Panduro og blomster fra Storyteller.

Felles for alle kortene er at de har motiv fra Vintage klippeark fra Scrapbookengros. Kanter er skrapet og svampet med Distress Ink/Vintage Photo. Pyntingen med blomster og snøkrystaller er det Karoline som har gjort. Alle kortene har innsydd lomme til julebrevhefte.

Ingen kommentarer: