lørdag 8. januar 2011

Ut på tur i skogen

Det er et nydelig vintervær nå, så egentlig burde man tatt en tur ut i skogen...

Jeg har ikke vært på skogstur i dag, men viser heller fram noen julekort. De har koselige motiv hvor juletre og kristtorn hentes inn fra skogen. Felles for alle motivene er at de er fra Vintage klippeark fra Scrapbookengros.

Først ut er to gutter på kjelke. Motivarket er Vintage Christmas - Ice Princess fra Magnolia Ink. Bazzill kartong. Som pynt blonde fra Panduro, snøkrystaller laget med Martha Stewart punch og med bling fra Vintage Attic Treasures.

Et par går med juletreet gjennom snøen. Motivarket er Felicia fra 3ndypapir og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Kort&Godt og blomst fra Storyteller.

En jente er og plukker kristtorn i skogen. Motivarket er Vintertid - Snöyra fra Maja Design og kartong fra Bazzill. Som pynt blonde fra Panduro og snøkrystaller med bling.

En jente til på tur i skogen for å plukke kristtorn. Motivet er også her fra Vintage klippeark fra Scrapbookengros. Motivark er Winter Wonderland - Snowflakes fra Panduro og kartong fra Bazzill. Som pynt er snøkrystaller med bling (se over). Brun blonde er kjøpt på Bikuben.

Alle kantene er skrapet og påført Distress Ink/Vintage Photo med svamp. Inne i alle kort er det sydd en lomme hvor julebrevheftet vårt fikk plass.

Det var hektisk å lage masse julekort på noen få dager, så det var flott å få hjelp av Karoline. Hun tok ansvar for klippearkene og pyntet med blomster og snøkrystaller. Og i tillegg fotograferte hun alle ferdige kort, det var en stor jobb bare det.

Ingen kommentarer: