lørdag 15. januar 2011

Under en paraply

Det har snødd i dag. Her til lands finner vi vel ikke akkurat fram paraplyen når det snør, men i vintagemotivene er det mange som er under en paraply.

Dette søte paret som finner ly under paraplyen er fra Vintage klippeark fra Scrapbookengros.
Motivarket er Vintage Christmas - Snowy Wood fra Magnolia Ink og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Panduro, snøkrystaller laget med Martha Stewart-punch og bling fra Vintage Attic Treasures.

Denne elegante lille damen som er på handel har pyntet seg både med en lekker kyse og en stilig paraply.
Motivet er fra Vintage klippeark fra Steffens Hobby Norge. Motivark er kjøpt på Nøstet mitt, men jeg mangler merke, kartong er fra Bazzill. Pynt er blonde fra Princess og blomst fra Storyteller. Kantene er skrapet og svampet med Distress Ink/Vintage Photo. Det siste gjelder alle kortene.

Litt mer bekymret ser disse to små ut. Men så går de og vasser i snøen også, og kanskje er det langt hjem.
Motivet er fra Vintage klippeark fra Panduro. Motivarket er Felicia fra 3ndypapir og kartong fra Bazzill. Eneste pynt er en blonde fra Princess.

På dette kortet er motivet det samme som det som er vist først i innlegget. Det får litt annet stil med motivark fra Winter Wonderland - Winter night fra Panduro og kartong fra Bazzill. Eneste pynt er en blonde fra Panduro.

Denne jenta har paraplyen bare i beredskap. Motivet er fra Vintage klippeark fra Scrapbookengros.
Motivarket er Vintage Christmas - Snowy Wood fra Magnolia Ink og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Panduro og snøkrystaller med bling.

Ingen kommentarer: