lørdag 28. mai 2011

Min første journal

Forrige søndag var jeg på journalkurs med Carolyn Peeler, og endelig har jeg fått tatt bilder av min første journal. Riktig lekker ble den, og etterhvert skal jeg fylle den med bilder, notater og små minneting.
Forsiden av journalen. Alt er laget fra bunnen og trukket med papir. Dekor er et hus, så journalen er tenkt til privat bruk, kanskje med minner fra hjemmet og familien.

Huset på forsiden fikk bla Mica på seg, glitterflak som ga fin effekt. Hjerte, blonde og sløyfeblomst. Alt var laget i stand av Carolyn i den velfylte materialpakken vi fikk til kurset. Masse lekre papirer og pynt, og i tillegg hadde Carolyn stempler å låne ut.

Innsiden av journalen, og første ark. Hvert ark er laget ved at to og to papirark er limt sammen, og så er hjørnene kuttet så de er buete.

Lekre papir og koselig stempeltekst. Senere skal journalen fylles - hvis jeg da ikke lar den være som den er nå...

Carolyn anbefalte også bruk av små kuponger for å lage litt mer spenningen og variasjon i journalen.

Vi laget også små konvolutter med trådlukning. Fine til små minneting i journalen, men også en konvolutt som kan brukes til å inneholde en liten gave.

Likte veldig godt tekststemplene vi fikk låne av Carolyn. Disse har ikke Bikuben i salg, men kanskje er jeg heldig og kan få kjøpt dem på nett. Dette heter Favorite Memories by Ali Edwards - Technique Tuesday

Alle arkene er fra en nydelig blokk, Vintage Attic Treasures, fra Melissa Frances.

En konvolutt til, og her er det match mellom konvolutt og motivark.

De siste sidene med kalkerpapir, brun Bazill og siste omslagsside. Etter at alt var ferdig ble Bind-it maskinen brukt til å lage hull og så ble spiralen satt i.

En nydelig journal ble det, og det fristet veldig til gjentagelse å lage flere, også småalbum til bilder. Perfekte og koselige gaver er dette også.

3 kommentarer:

bojose sa...

Nydelig :) Den perfekte minnebok dette her :)

Gunn`s Kort sa...

Kjempeflott ble den! Ble litt fristet til å prøve:)

Mariannes Kort og Stempling sa...

Takk for sist;-) Så flott boka di ble...min er ikke ferdig ennå - tror den blir en slags mal til senere bruk - kommer helt sikkert til og lage flere i samme stil, for dette var moro;-)