søndag 22. januar 2012

Altered art prosjekt

Har bestemt meg for å forsøke å delta mer i utfordringer i år, og i går satt jeg og orienterte meg litt om frister og utfordringsoppgaver som var på gang. I dag lagde jeg i full fart et bidrag til Vintage Udfordring # 34 Altered art projekt efter eget valg.

Hva i all verden var noe dette for noe? Altered art betyr å endre noe, eks en eske, pose, ramme eller noe annet. Og i denne utfordringen til vintage stil. (Jeg googlet forresten Altered, og fant denne definisjonen: "To change or make different", så det stemte jo.)

Siden jeg hadde knapt med tid, valgte jeg å pynte en fyrstikkeske.

Jeg hadde tidligere malt esken med med Allmogemaling fra Panduro. Limte på en bit gasklut fra Nille (erstatning for osteklut), festet et vintagemotiv fra Scrapbookengros, et par blondebiter fra Kort&Godt. Og i et hjørne organsabånd kjøpt fra nedlagte Steffens, brunlilla rose kjøpt hos Bikuben (ukjent merke) og et par hvite små roser fra Storyteller.

Jeg deltar på Pion Blog Candy. Trekning 14. februar, og mulighet for å vinne hele kolleksjonen From My Heart II. I dag har jeg bestilt kolleksjonen i 6x6", så da har jeg sikret meg det + litt til hvis jeg ikke har vinnerlykke.

2 kommentarer:

Bodil sa...

Så nydelig pyntet eske :)
klem

Connie sa...

Nydelig pyntet.
Herlig bilde.

Klem Connie