fredag 26. august 2011

Fotballkort

Det er dessverre en hel evighet siden jeg har laget kort. Bortsett fra noen enkle kort med vintagemotiv som jeg ikke har vist fram, har jeg ikke laget kort på mange måneder. Det har vel noe med mangel på overskudd å gjøre... Men mye nytt, fint kortutstyr er kjøpt inn i løpet av de siste månedene, så jeg håper på bedre tider for kortlagingen framover nå.

Andreas skal på bursdag i dag, og da skal han gi penger til kameraten. Bursdagsbarnet har de to siste årene fått kort med motiv av favorittlagene sine, så nå måtte jeg lage en annen vri.
Motivark er Fotballbane fra Papirdesign, stempel er fra Unik Stempel Design og fotballdies er fra QuicKutz. Diesen trodde jeg faktisk var stempel da jeg kjøpte den, så jeg ble fornøyd da jeg fant den fram og så at det var en flott dies. Mange fine bruksområder til det!

Stempelmotivet er stemplet med Memento Tuxedo Black og fargelagt med Copic tusjer. Inne i kortet har jeg sydd fast en bit rød Bazzill kartong som pengelomme.

Så et kort på Scraporama hos Unik Hobby hvor de hadde kombinert stempel og dies.

1 kommentar:

Marita ♫♫♫ sa...

Så flott kort du har laget med et skikkelig sprekt motiv♥. Flotte farger♥. Har lagt meg som følger. Gleder meg til å se hva mer du lager.

Klem Marita♫♫