søndag 5. september 2010

Kort med kattene

Andreas ga kort og gaver til Karoline på konfirmasjonsdagen sammen med Myrtel, katten vår. Hun fikk også noen minnesmykker fra Tommeliten, kaninen vår, og Smykke, katten vår som forsvant i begynnelsen av mai. Derfor var det naturlig at Myrtel og Smykke var motiv på kortet.

Bildet ble tatt den første sommeren og var i farger, men ble med et trykk gjort om til bruntoner. Dermed harmonerte det med farger i brunt og offwhite som ble brukt ellers på kortet.

Kanten rundt bildet fikk stempel i brunt med et stort tekststempel. En bred blonde ble sydd på, og et organsabånd ble knyttet på, og et brunlig kors ble festet til.

Myrtel fikk stempelsverte på potene og stemplet tre avtrykk, et fra seg selv, og to symbolske fra Tommeliten og Smykke. Bildet fra stempelseansen har jeg vist før i bloggen.

Det var koselig å lage kort til Karoline, en liten rolig stund midt i stresset med alt annet som skulle gjøres. Andreas var med på utformingen av kortet og stemplingen, og var godt fornøyd med det. Og Karoline tok det opprinnelige bildet, og elsker alt med kattene på.

Ingen kommentarer: